Falkenberg & Linköping

Falkenberg blev något jobbigt, med samma däckproblem som i Anderstorp. Det berodde på fjädring och kallt i luften. Fick hjälp av Joakim, som jobbar med öhlins. Efter mycket mätande och ändringar så tändes hoppet igen. Började få fortroende för cykeln igen. Lördagen en 17e plats och söndagen 19e.  2WheelsTV från England fanns på plats och filmade race 2 på söndagen. Titta på http://www.2wheelstv.com/tv-channel/watch/2012~2wheelstv-features~sst-600~feature~race

Linköping hade vi båda kvalen i regn. Niclas (som jag delar tält med) och jag turades om att 1a och 2a tid. Sista 15 min slutade och regna och fick nöja oss med 7e och 10e plats på grinden på lördagen. Söndagen gick något bättre Niclas 5e och jag 7e. Efter- middagen sken solen. Lör 18e plats, sön 16e. Nära min första SM poäng.
Lyckades hålla mig på hjulen hela helgen, något som inte hänt tidigare på Svinstabanan i Linköping….
Känns bra!!
Stort tack till Nicklas J för allt fixande och skruvande.

/John

Comments are closed.