Sen rapport från premiären!!

Efter en något nervös början på lördagen så kvalade jag in på 1.41.1 på morgonen. Jag
hade en tid på fredagen på 1.41.9. Så jag var nöjd. Det räckte till en 29e plats på grinden… Det går fort i superstock 600. 14.55 var det dags för start. Kom iväg bra och tog några placeringar efter långrakan. Lyckades hålla det några varv, slutade på 27e plats. Nya tag imorgon.  Söndagen kom det efterlängtade regnet… Yes!! På med regndäcken och ladda. 6+ var kanske inte så bra, det blir fort kallt om fingrarna. Kvalet gick bra, trots en del gulflagg på grund av avåkningar. 1.52.5 räckte till en 5 plats på grinden. Jag kände att det var mer och ge. Hoppas nu regnet håller i sig!! Det gjorde det inte. Solen kom och det var bara att bytta däck. I racet slutade jag 26:a Niclas Svensson som jag delar tält med slutade på en 15:e plats och fick sin första SM poäng. Gratulerar, bra kämpat. Stort tack till Nicklas Johannesson, (vi är inte släkt) som hjälper till med allt. Behövs verkligen. Det känns som en bra start på säsongen, trots dåliga placeringar. En 5:e plats på grinden är det man får ta med sig till Falkenberg den 19-20 maj. Jag undrar om det går och få sol och regn samtidigt…

/John

 

Comments are closed.